discount promotii, reduceri de pret, promotii online, reduceri la magazine online

PROMO: 10 modele de fototapet cu motive traditionale românești

Ieri mă plimbam într-un mall din centrul orașului Southampton și într-unul din magazinele mall-ului, a fost cu neputință să nu remarc standul cu haine cu motive ce semănau izbitor de mult cu motivele tradiționale românești.

Poate că nu trebuie să fie neapărat o surpriză, mai ales cu publicitatea făcută iei romînești, pe rețele de socializare aparând deseori fotografii cu vedete de la Hollywood purtând ie autentică românească (cel puțin seamănă incredibil de bine).

Ceea ce am vrut să îți prezint în acest articol, nu ține de modă, ci poate de o modă de a decora casele sau apartamentele într-un stil rustic (pe cât este cu putință). Elemente vechi de lemn, oale de lut, ștergare cusute manual, unele moștenite, altele achiziționate în magazine de profil, toate folosite pentru a crea o atmosferă tradițională, autentic românească.

Alte spații care decorate corespunzător, ar ajuta enorm la crearea acestei atmosfere, sunt pereții încăperii. Sunt suprafețe destul de mari, iar decorate cu elementele potrivite, pot compensa lipsa unor obiecte rustice vechi, mai greu de procurat.

Pereții pot fi vopsiți și pictați, pot fi acoperiți cu tapet sau pur și simplu se poate adăuga fototapet cu motive inspirate din tradițiile satului românesc. Fototapetul este ca un sticker gigant de diverse dimensiuni, în funcție de model sau se poate crea unul special pentru dimensiunile peretilor camerei tale. Este fabricat dintr-un material ecologic, iar modelul imprimat este rezistent la lumina solară.

Cele 10 modele de fototapet de mai jos sunt dedicate iubitorilor de tot ceea ce înseamnă rustic.

Fototapet Flori Alese

Fototapet Flori Alese

Fototapet Hora

Fototapet Hora

Fototapet Pasarea Maiastra

Fototapet Pasarea Maiastra

Fototapet Poarta Raiului

Fototapet Poarta Raiului

Fototapet Prin Lume

Fototapet Prin Lume

Fototapet sezatoare

Fototapet sezatoare

Fototapet Cer si Apa

Fototapet Cer si Apa

Fototapet Copacul Vietii

Fototapet Copacul Vietii

Fototapet Valuri si Foc

Fototapet Valuri si Foc

Fototapet Zestre

Fototapet Zestre

Da mai departe: