Decorarea unui suport de lemn rotativ featured

Decorarea unui suport de lemn rotativ – chic

Am finalizat decorarea unui mic suport de lemn rotativ.

Fotografiile nu sunt de cea mai bună calitate, fiind realizate cu telefonul, dar pașii pe care i-am făcut nu sunt foarte complicați.

Suportul era dat cu un lac protector , așa că pentru a aplica vopseaua , a trebuit să îndepărtez acel strat de lac.

Am dat două straturi de vopsea iar pentru crearea florilor, am folosit un stencil pe care l-am achiziționat de la un magazin de specialitate, cu produse DIY.

Îmi place tare mult vopseaua aceasta pentru că în maximum 2 ore , cele două straturi s-au uscat complet.

Am folosit hârtie abrazivă pentru “deterioarea” muchiilor și a colțurilor iar pasul final a fost aplicarea unui strat protector de ceară.

Pfff….ce telegrafic am fost :))

Probabil de la situația din ultimele trei săptămâni ( aștept deznodământul ca să vă pot spune povestea completă), de când mă tot cert cu un magazin online care mi-au livrat apartul foto la o altă adresă.

O zi faină!

 

Decorarea unui suport de lemn rotativ 2 Decorarea unui suport de lemn rotativ 1Decorarea unui suport de lemn rotativ 5 Decorarea unui suport de lemn rotativ 4 Decorarea unui suport de lemn rotativ 3Decorarea unui suport de lemn rotativ 7 Decorarea unui suport de lemn rotativ 8

 

 


    Decorarea unui suport de lemn rotativ 10  Decorarea unui suport de lemn rotativ 11Decorarea unui suport de lemn rotativ 9  Decorarea unui suport de lemn rotativ 6    
 

 

Da mai departe: